Andreas Nielsen

Certificeret personlig træner og kostvejleder med speciale i stærkmand og performance

Jeg er Personlig Træner, og Kostvejleder. Jeg har 6 års erfaring inde for General styrke træning hvor af 4 af de år har været med Stærkmands træning. Oplært af danmarks stærkeste mand i u 105kg i 2 år i træk, Lars Besand.

Om

Progressiv træning og  den rigtige kost er en meget stor del af min hverdag. Både i kraft af min Uddannelse baggrund, Fritidsinteresser og ønsket om at være den bedste version af mig selv. Min interesse og den store indvirkningen kost og træning har gjort på min egen hverdag er grunden til jeg har dedikeret mig til at hjælpe andre med deres træning og  livsstilsændringer. 

Mit Mål som Personlig Træner er at få så meget viden inden for Kroppens Fysiologiske evner og styrketræning som overhovedet muligt, og blive en af de førende i Danmark inden for Træning af Styrkeløftere og Strongman. At bygge et solidt klientel, der ønsker at bliver den Stærkeste version af dem selv, og hjælpe dem med at nå deres mål. Senere hen har jeg et mål om at tage 1 eller flere år til USA, for at lærer alt jeg kan, pga. at Styrkesport er meget  størrer og mere udbredt, der er utrolig mange Trænere derover som ville kunne lærer mig meget.

Kendetegnene ved mig som Athlete og Coach er, konstant søgen efter ny viden, nytænkende og simplificering af viden når den skal videregives. Positivitet er en af de vigtigste ting i mit regime, da det er med til at højne lysten og troen på sig selv. Træningen skal være sjovt, målbaseret og udfordrende og det bliver det kun hvis man selv lægger en indsats i det.

Som Athlete, er mit mål at blive den stærkeste version af mig selv, ved Konstant at forbedre teknik, styrke og blive stærkere mentalt. Hvis man skulle skyde mod stjernerne kunne jeg godt tænke mig at komme til internationale konkurrencer og slå nogle verdensrekorder.