Personlig træning

Læs mere

Coaching af højeste kvalitet med fokus på dine behov og ønsker

Hos AN Performance tilbyder vi Personlig træning med placering i Crossfit Dannebrog i Aalborg. Vi hjælper alle med at opnå deres mål, fra fedttab til øgelsen af muskelmasse og styrke eller teknik træning til dem der ønsker at tage deres træning til det næste niveau.

Første Samtale er GRATIS og UFORPLIGTENDE
Book en gratis samtale hvis du har spørgsmål, og så kan vi snakke om hvad du kunne tænke at få ud af et forløb, og hvad jeg kan gøre for dig.

Personlig træning er for alle der ønsker varige ændringer i deres hverdag. Om du ønsker Fedttab, Muskelopbygning, styrke, bedre kostvaner eller noget helt andet. Vi er begrænset til intet niveau, nybegynder, øvede eller elite athleter.
Vi prøver sammen at finde ændringer til din hverdag der er holdbare, og giver dig maksimale resultater.

Personlig Træning gælder om at få det optimale ud af din træning. Hos AN Performance er der stor fokus på at du lærer den korrekte teknik fra starten af, så du undgår skader og for alt ud af en given øvelse som muligt. Der bliver sørget for at du presser dig selv og yder alt hvad du kan, samtidig forpligter det dig til at komme til alle træninger og fuldfører dine mål.

Book gratis samtale

Sådan foregår et forløb

Vi opbygger et forløb så det er tilpasset dig og dine behov. Alle forløb er skræddersyet ud fra dine mål.

Ved introsamtalen taler vi om dine målsætninger og fastslår vi dine mål. Vi kigger på forudsætninger, problemstillinger og din hverdag. Snakker om dine forventninger til forløbet og vores forventninger til dig. Til sidst i samtalen aftaler vi en dato og tidspunkt til Screening og den første træning.  

Vi gennemgår en række Grundlæggende øvelser og bevægelser som vil være en indikation for hvor dit udgangspunkt er.

Du for et individuelt træningsprogram skræddersyet til dig ud fra din screening og mål.

Dit træningsprogram vil løbende blive tilpasset i takt med hvor lærenem du er og din erfaring stiger. 

De Personlige træninger vare 60-90 min, og bliver udnyttet fuldt ud. Alle træninger starter med at gennemgå dages træning, derefter en målrettet opvarmning som gør dig klar til selve træningen. Vi slutter altid træningen af med en snak om optimering af program og om du har fået opfyldt dine forventninger.

Priser

Hvis man starter et forløb sammen med en partner spare begge parter 25%. OBS man skal  have lignende mål og træningerne skal være på samme tid.

1 træning

kr. 500

pr. træning
  • 1 times personlig træning
  • Screening
Kontakt nu

6 ugers forløb

kr. 4300

Forløb
  • 1 times personlig træning ugentligt
  • Screening
  • Tilkøb af kostplan:
  • 500 kr.
Kontakt nu

12 ugers forløb

kr. 7000

Forløb
  • 1 times personlig træning ugentligt
  • Screening
  • Tilkøb af kostplan: 500 kr.
Kontakt nu